• Schoolprojecten


Het gaat in het onderwijs niet alleen om taal en rekenen, cultuureducatie is minstens zo belangrijk. Zo draagt muziek niet alleen bij aan een goede sfeer op school maar ook aan taalontwikkeling, het concentratievermogen en de zelfstandigheid van leerlingen.

Trombone spelen is beweging, je grote motoriek wordt ontwikkeld; je leert naar elkaar te luisteren, je gehoor en geheugen worden getraind. Muziek maken is expressie; creativiteit en fantasie worden gestimuleerd. Dit zijn allemaal onderdelen van kerndoelen 54, 55 en 56.

Tijdens het pBone Kids project leren kinderen vanaf groep 4 spelen op echte instrumenten. Dat motiveert! De kleine succesjes "Ja, ik krijg er geluid uit!" maken de kinderen zelfverzekerder. Het uiteindelijke resultaat is een spetterend optreden voor ouders en andere belangstellenden, dé kans voor de leerlingen om even te stralen op een podium en zich echt artiest te voelen.

Wat kost het?

Een introductie muziekmaken onder leiding van mr pBone is al beschikbaar vanaf € 195,=! Daarbij gaan we uit van een korte workshop voor 1 of 2 klassen (gecombineerd), zorgen we ervoor dat ieder kind de beschikking krijgt over een prachtige pBone en kunnen we eventueel aan het eind een korte presentatie; een unieke ervaring!

Er is ook de mogelijkheid om een uitgebreide programma te brengen met het traject dat wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Daarbij gaan we uit van 3 workshops, verspreid over 3 dagdelen, en een slotpresentatie. We brengen voor iedereen een pBone mee, genoeg voor 2 klassen van ongeveer 30 leerlingen per klas.

Wilt u een offerte voor één workshop of voor een compleet traject? Dat kan! Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave. 

 

Vraag informatie aan!   Download onze folder

 

START

Lorem ipsum dolor sit amet, dolore magna aliqua.

EVENT

Lorem ipsum dolor sit amet, dolore magna aliqua.

PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, dolore magna aliqua.

TEACHING

Lorem ipsum dolor sit amet, dolore magna aliqua.