Bedrijven

Organiseer je een bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of
een kick-off? Zoek je een leuke activiteit waaraan iedereen tegelijkertijd kan meedoen? Schakel mr. pBone in en doe de trombone workshop. Ontdek de lol van samen muziekmaken en het spelen op de pBone. Mr. pBone komt naar je toe met alles wat je nodig hebt voor het trombonefeest. Iedereen ontvangt een eigen pBone en na de workshop doe je met zijn allen een swingend optreden. De ervaring van samen muziekmaken met een groep mensen, samen één geheel vormen en een prestatie neerzetten geeft een positieve boost aan elk team. Mr. pBone brengt verbinding, plezier en energie. De workshop zorgt ervoor dat mensen in no-time de kracht van samen muziekmaken ervaren. Iedereen begint op nul en na een paar minuten hoor je al resultaat.
En als iedereen goed samenwerkt klinkt het te gek.
Na de workshop geeft het team of zelfs een hele zaal
met congresgangers een swingend optreden.

Trombone Workshop

 • Al vanaf €20,-
 • Voor groepen van 5 tot 200
  deelnemers
 • Van een energizer van 30 minuten
  tot een middagvullende workshop
  van 2 uur afgesloten met een
  swingend pBone concert
 • Even geen inhoud, maar weer
  nieuwe energie
 • Iedereen kan meedoen, jong, oud,
  wel of geen muzikale ervaring
Bedrijven

Jolien Plat

Senior Marketeer Metropole Orkest

"We hebben mrpBone gevraagd een workshop te geven tijdens een evenement voor donateurs. Men kon zelf het programma samenstellen en de workshop was, terecht, populair. Mark bracht veel enthousiasme mee en had zich goed voorbereid. Heel gaaf om donateurs laagdrempelig te laten ervaren wat een prachtig instrument de trombone is."

mr. pBone | Tip 135

Je kunt hoge en lage tonen op je pBone spelen, door je luchtstroom aan te passen. In het filmpje laat mr pBone zien hoe je dit doet. Je kunt dit doen door je lippen aan te passen of door de kraan van je lucht open te draaien. Hoe snel kun jij blazen?

Anna Lesterhuis

Educatief medewerker Phion

Als workshopleider weet hij met zijn positieve en enthousiaste houding een groep gemakkelijk te stimuleren en aan te zetten tot het maken van muziek.

mr. pBone | Tip 136

Om goed pBone te kunnen spelen moet je goed je lippen trainen, in het filmpje laat mr pBone zien hoe. Hoe sterk zijn jouw lippen.

"Ik vond het een leuke les, 1000x zo leuk als een rekenles!"

Clemens Mathijssen,

Voorzitter van Koninklijke Harmonie Phileutonia Eindhoven

Succesvolle workshops voor onze orkestleden

Mr. pBone is geweldig met kinderen en volwassenen en weet ze als geen ander te enthousiasmeren om een instrument beet te pakken en er op te gaan spelen. Hierdoor komen we als muziekvereniging toch in aanraking met nieuwe aspirant leden die een instrument willen leren spelen en dat zo snel mogelijk in een orkest willen spelen.

"Omdat het supergezellig en leerzaam was"