Scholen

Scholen

Op zoek naar een leuke, creatieve activiteit op school? Iets dat bijdraagt aan de goede sfeer op school maar ook aan de ontwikkeling en het concentratievermogen van de kinderen? Is de bezetting op school soms lastig?

Trombone spelen is beweging, je grote motoriek ontwikkelen, naar elkaar leren luisteren, je oren trainen maar ook je geheugen. Mr pBone leert iedereen trombone spelen. In 1 of meerdere workshops. Wij nemen alles mee wat je nodig hebt voor een superleuke sessie en optreden met geluidsversterking. Tussen de workshops zijn er digitale muzieklessen voor extra plezier in de klas.

Muziekmaken verbindt en maakt iedereen blij. Het uiteindelijke resultaat is een superleuke middag en wanneer gewenst een spetterend optreden voor ouders en andere belangstellenden. Dé kans voor de leerlingen om even te stralen op een podium en zich echt artiest te voelen.

Scholen

Trombone Workshop

 • Al meer dan 100 scholen werkten
  met mr. pBone
 • Meer dan 500 workshops
  en
  optredens
 • Ook last minute inzetbaar
 • Workshop geschikt voor kinderen
  vanaf 6 jaar
 • Al vanaf € 8,- Prijs is afhankelijk
  van aantal sessies en groepsgrootte
 • Voor groepen van 20 tot 200
  deelnemers
 • Een middagvullende workshop
  van 2 uur eventueel afgesloten
  met een swingend pBone concert
  voor andere klassen, ouders of we
  maken een coronaproof een video
  voor de ouders
 • Iedereen kan meedoen, wel of geen
  muzikale ervaring

 

Scholen

Jolien Plat

Senior Marketeer Metropole Orkest

"We hebben mrpBone gevraagd een workshop te geven tijdens een evenement voor donateurs. Men kon zelf het programma samenstellen en de workshop was, terecht, populair. Mark bracht veel enthousiasme mee en had zich goed voorbereid. Heel gaaf om donateurs laagdrempelig te laten ervaren wat een prachtig instrument de trombone is."

mr. pBone | Tip 135

Je kunt hoge en lage tonen op je pBone spelen, door je luchtstroom aan te passen. In het filmpje laat mr pBone zien hoe je dit doet. Je kunt dit doen door je lippen aan te passen of door de kraan van je lucht open te draaien. Hoe snel kun jij blazen?

Anna Lesterhuis

Educatief medewerker Phion

Als workshopleider weet hij met zijn positieve en enthousiaste houding een groep gemakkelijk te stimuleren en aan te zetten tot het maken van muziek.

mr. pBone | Tip 136

Om goed pBone te kunnen spelen moet je goed je lippen trainen, in het filmpje laat mr pBone zien hoe. Hoe sterk zijn jouw lippen.

"Ik vond het een leuke les, 1000x zo leuk als een rekenles!"

Clemens Mathijssen,

Voorzitter van Koninklijke Harmonie Phileutonia Eindhoven

Succesvolle workshops voor onze orkestleden

Mr. pBone is geweldig met kinderen en volwassenen en weet ze als geen ander te enthousiasmeren om een instrument beet te pakken en er op te gaan spelen. Hierdoor komen we als muziekvereniging toch in aanraking met nieuwe aspirant leden die een instrument willen leren spelen en dat zo snel mogelijk in een orkest willen spelen.

"Omdat het supergezellig en leerzaam was"